Reparaties

Snel en vakkundig een oplossing, voor elk apparaat!
Elke wens is uniek, daarom maken we graag een vrijblijvende offerte!

Computer of laptop

Niks is vervelender, dan een slecht werkende computer. Bij TijmensInstallation kunt u verzekerd zijn van de beste service en prijs! Een probleem of storing is dan ook vervelend, meestal kunnen we dit snel oplossen. Op kantoor maar ook op locatie bij u thuis! Mocht het probleem wat ingewikkelder zijn dan is ingeschat. Dan nemen we u apparaat kosteloos mee en brengen het apparaat netjes en gerepareerd terug. Deze kosten zijn volledig gratis en valt onder onze XXL Service.

Apple

Niet is vervelender dan uw iPhone/iPad niet te kunnen gebruiken. Voor de installatie en onderhoud van uw Apple iPhone/iPad kunt u bij ons terecht. Zo kunnen we u van dienst zijn met het installeren en uitleg te geven van uw nieuwe iPhone/iPad. Daarnaast kunnen we ook gegevens overzetten over van uw oude apparaat naar het nieuwe apparaat. Dit maakt niet uit wat voor type toestel dit is. Ook een MacBook/iMac heb je vaak snel nodig. Een probleem of storing is dan ook vervelend, meestal kunnen we dit snel oplossen. Mocht het probleem wat ingewikkelder zijn dan is ingeschat. Dan nemen we u apparaat kosteloos mee en brengen het apparaat netjes en gerepareerd terug. Deze kosten zijn volledig gratis en valt onder onze XXL Service.

Telefoon/Tablet

Het is erg vervelend als uw telefoon/tablet vast loopt of niet goed reageert. Voor de installatie en onderhoud van telefoons/tablets (ongeacht welk merk) kunt u bij ons terecht. Zo kunnen we u van dienst zijn met het installeren en uitleg te geven van uw nieuwe toestel. Daarnaast kunnen we ook gegevens overzetten over van uw oude iPad/tablet naar de nieuwe tablet. Dit maakt niet uit wat voor type toestel dit is. Het is erg vervelend als uw tablet vast loopt of niet goed reageert. Voor de installatie en onderhoud van tablets (ongeacht welk merk) kunt u bij ons terecht. Zo kunnen we u van dienst zijn met het installeren en uitleg te geven van uw nieuwe toestel. Daarnaast kunnen we ook gegevens overzetten over van uw oude iPad/tablet naar de nieuwe tablet. Dit maakt niet uit wat voor type toestel dit is.
Mocht het probleem wat ingewikkelder zijn dan is ingeschat. Dan nemen we u apparaat kosteloos mee en brengen het apparaat netjes en gerepareerd terug. Deze kosten zijn volledig gratis en valt onder onze XXL Service.

mm