Ophaal- en brengservice

Komt het even niet uit? Staat die drukke agenda alweer op de stoep? Maar moet uw device toch gemaakt worden? Bij TijmensInstallation kunt u kiezen voor de "gratis ophaalservice". Wij halen uw apparaat op en brengen uw apparaat ook weer netjes terug! Zo kost het u geen tijd en heeft u toch uw apparaat gerepareerd terug!

Zo werkt het!

1. Ophalen

U kiest voor de ophaalservice. Wij komen gratis langs om uw apparaat op te halen. We controleren snel vooraf wat het probleem is en maken foto's van hoe het apparaat er uit ziet. U krijgt daarna een afleverbewijs van ons mee. 

2. Reparatie

Uw apparaat hebben we in goede orde ontvangen. We houden u op de hoogte van de reparatie via de e-mail en/of telefoon. Mochten er bijzonderheden zijn? Dan melden we dit ook uiteraard.

3. Terugbrengen

Uw apparaat is gerepareerd en werkt volledig weer. We e-mailen of bellen u om een afspraak in te plannen om uw apparaat weer netjes terug te komen brengen. We laten zien dat het apparaat weer volledig werkt en u krijgt van ons een afleverbewijs dat alles correct is verholpen.