• Gratis Wi-Fi check
  • Gespecialiseerde monteurs
  • Uitstekende garantie
  • XXL Service
Home » Installatiediensten » WiFi Check

Wi-Fi. Check. In elk hoekje.

Heb je alles al geprobeerd, maar werkt je wifi nog steeds niet naar behoren? Dan is het tijd om TijmensInstallation in te schakelen. Door onze kennis en ervaring lossen we problemen snel voor je op en krijgt u Wi-Fi in elke hoek van uw woning! We bieden daarom ook de "Gratis Wi-Fi Check" aan zodat we u goed kunnen adviseren voor Wi-Fi in elke hoek van uw huis! 

We maken een plattegrond van uw woning. Vervolgens doen we, indien nodig, per verdieping metingen op verschillende plekken. Wij kunnen met behulp van software een dekkingskaart maken, waarop precies inzichtelijk is wat de huidige situatie is, wat de sterktes en zwaktes zijn, en welke invloeden van belang zijn. Aan de hand van deze dekkingskaart, een inventarisatie van uw gebruikte apparaten en instellingen én natuurlijk uw wensen wordt er vervolgens een vrijblijvend advies uitgebracht. 

Komen wij het daarna installeren?

Dan kan u genieten van onbezorgd en stabiel Wi-Fi internet. 

Nieuw begin. Nieuw Wi-Fi.

Start je een nieuw bedrijf, open je een extra vestiging of ga je verhuizen? Onze  monteurs verzorgen graag de installatie van je nieuwe netwerk. Zowel voor bedrijven als voor particulieren is internet tegenwoordig extreem belangrijk. Daarom is het slim om het direct goed aan te laten leggen. Dat scheelt een hoop frustratie in de toekomst!

Maar als het dan toch slecht wordt?

Zeker in kantoorpanden en horecazaken maar ook in uw nieuwe woning met gewapend beton, kan de Wi-Fi verbinding snel instabiel worden. Om je Wi-Fi verbinding stabiel te houden is het slim om de Wi-Fi-infrastructuur regelmatig te laten controleren en optimaliseren. We komen graag met een afgesproken regelmaat, tegen een vast tarief, bij u langs om dit voor u te regelen. Zo voorkom je problemen en blijft u Wi-Fi stabiel en snel.

Bekijk hiervoor onze service abonnementen