• Gratis Wi-Fi check
  • Gespecialiseerde monteurs
  • Uitstekende garantie
  • XXL Service
Home » Installatiediensten » Domotica Smart Home

Smart Home. Ook je huis slim.

Domotica is het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om een woning, een kantoor of een klein bedrijf. Het woord "domotica" is een samentrekking van domus en het achtervoegsel -tica dat lijkt te duiden op 'toegepaste wetenschap'. Onder smart home verstaan we alle apparaten die je huis letterlijk slimmer maken. Dit staat ook wel bekend als domotica. Vaak zijn de apparaten op afstand te bedienen via je mobiele telefoon met als doel: gemak, besparing en inzicht krijgen in bijvoorbeeld je verbruik. Bijvoorbeeld Philips HUE voor de verlichting en Google Nest om energie te besparen!

En dan?

Het opzetten van een smart home kan soms aardig lastig zijn. Een slimme stekker koppelen met Google Home is kinderspel, maar wanneer het gaat om het compleet inrichten van een slim huis, kan het aardig technisch worden

Het inschakelen van smart home en domotica installateurs kan dan een slimme zet zijn. Ze hebben jarenlange ervaringen in het inrichten en installeren van slimme woningen. Daarbij ben je verzekerd van een goed werkende smart home met efficiëntie en gemak voorop. Bij TijmensInstallation hebben we de beste domotica installateurs uit Nederland.