Domotica

Digitale technologie zorgt voor opschudding in oude branches en doet nieuwe ontstaan. Dit brengt vele mogelijkheden met zich mee, maar ook uitdagingen. Wij staan voor u klaar en helpen u met de meest uiteenlopende wensen!

Smart Home. Ook je huis slim.

Domotica is het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om een woning, een kantoor of een klein bedrijf. Het woord "domotica" is een samentrekking van domus en het achtervoegsel -tica dat lijkt te duiden op 'toegepaste wetenschap'. Onder smart home verstaan we alle apparaten die je huis letterlijk slimmer maken. Dit staat ook wel bekend als domotica. Vaak zijn de apparaten op afstand te bedienen via je mobiele telefoon met als doel: gemak, besparing en inzicht krijgen in bijvoorbeeld je verbruik. Bijvoorbeeld Philips HUE voor de verlichting en Google Nest om energie te besparen!

Plan van aanpak!

Het opzetten van een smart home kan soms aardig lastig zijn. Een slimme stekker koppelen met Google Home is kinderspel, maar wanneer het gaat om het compleet inrichten van een slim huis, kan het aardig technisch worden


Het inschakelen van smart home en domotica installateurs kan dan een slimme zet zijn. Ze hebben jarenlange ervaringen in het inrichten en installeren van slimme woningen. Daarbij ben je verzekerd van een goed werkende smart home met efficiƫntie en gemak voorop. Bij TijmensInstallation hebben we de beste domotica installateurs uit Nederland.

Waarom laten aanleggen door TijmensInstallation?

Bij elk nieuw project nemen we graag de wensen van de klant mee, zodat we er zeker van zijn dat we geweldige resultaten kunnen leveren. Neem een kijkje op de pagina: Over ons

Het inschakelen van een monteur is een investering, maar zeker het geld waard. Veel kun je zelf doen, maar niet iedereen heeft kennis van elektra of internet. Een ervaren monteur heeft verstand van zaken, werkt veilig, sneller en levert perfecte kwaliteit! Zodat u kunt genieten van uw nieuwe verbinding!